«Σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην συνέχεια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στο Gentikoule για την συνέχεια του πρωταθλήματος και χτύπησε το… «καμπανάκι» στους παίκτες του για τα επόμενα παιχνίδια.

Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό όπου υπογράμμισε ότι «σπαταλήσαμε το πρώτο ημίχρονο. Βέβαια μπορούμε να βρούμε κάποια ελαφρυντικά όπως το ότι η ομάδα είχε να παίξει έναν μήνα και δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι της. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά μας έλειπε η τελική ενέργεια. Φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά μας έλειψε αυτό το στοιχείο. Από όλους περιμένω περισσότερα στην συνέχεια και κυρίως στο θέμα της νοοτροπίας».

Όσον αφορά την συνέχεια της χρονιάς πρόσθεσε με νόημα για το τι θέλει να παρουσιάσουν οι παίκτες του λέγοντας ότι «όλα τα παιδιά πρέπει να δουν την συνέχεια του πρωταθλήματος σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαστε η μοναδική ομάδα του ΟΦΗ που συνεχίζει και αυτό το γεγονός πρέπει να τους γεμίσει με υπευθυνότητα και μεγάλη σοβαρότητα γιατί όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους».