Κ20: Κρίμα και άδικο για τον ΟΦΗ, έχασε 2-3 από τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στιγμιαία λάθη στην άμυνα έφεραν την ήττα από τους Νεοσμυρνιώτες παρά την πολύ καλή εμφάνιση που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ”.

Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Βολονάκη πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση όμως η επιθυμία τους για νίκη τους στέρησε ακόμα και την ισοπαλία αφού ο Πανιώνιος σκόραρε στο 85′ παίρνοντας τη νίκη με 2-3. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ και ο καλός καιρός επέτρεψε την παρουσία αρκετού κόσμου που μετά την λήξη του χειροκρότησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο ΟΦΗ έκανε το 1-0 με τον Φραγκιαδάκη για να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι δύο γκολ και να προηγηθούν με 1-2. Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 όταν ο Χύζι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου ενώ ο Λογοθέτης είχε κεφαλιά ξανά στο δοκάρι, λίγο πριν το γκολ της ισοφάρισης από τον Μεταξάκη. Με το σκορ στο 2-2, ο ΟΦΗ πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης όμως έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαραθιανό, Μεταξάκη για να γίνει τελικά το 2-3 στο 85ο λεπτό.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής, Λογοθέτης, Ρουσσάκης, Χύζι, Μεταξάκης, Φραγκιαδάκης, Μαραθιανός, Κοντογιάννης, Σακλαμάκης.

Έπαιξαν ακόμα οι: Πλευράκης, Τσομπανέλης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook