Δικαιώθηκε ο Παγωμένος για την τιμωρία – φιάσκο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

1,5 μήνα μετά την τιμωρία του στο παιχνίδι της ομάδας νέων με τον Διαγόρα, ο Σάκης Παγωμένος και ο ΟΦΗ δικαιώθηκαν για όσα είχαν γραφεί στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τους Ροδίτες.

Υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αποβληθεί ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας με αποτέλεσμα στην συνέχεια να τιμωρηθεί με δύο μήνες αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους ενώ στον ΟΦΗ επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ. Στην συνέχεια ασκήθηκε έφεση και τελικά ο ΟΦΗ αλλά και ο Σάκης Παγωμένος δικαιώθηκαν για όσα συνέβησαν στην Ρόδο.

Το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ εξαλείφθηκε ενώ μειώθηκε η ποινή του Παγωμένου στον ένα μήνα καθώς και το πρόστιμο “έπεσε” από τις 2.500 ευρώ στα 1.000.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε το παρασκήνιο της τιμωρίας και όλα όσα έγιναν στην Ρόδο στο περιθώριο του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο παρατηρητής του αγώνα απέβαλε τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ επειδή χαρακτήρισε τον διαιτητή “προκατειλημμένο”(!).

Κατά συνέπεια προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά για το κατά πόσο ο παραπάνω χαρακτηρισμός σηκώνει τόσο βαριά τιμωρία όπως και η αντιμετώπιση που είχε ο ΟΦΗ στην Ρόδο και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook