Συνεχίζει απτόητος ο ΟΦΗ 94, έκανε το 16Χ16

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από νίκη σε νίκη προχωράει ο ΟΦΗ ’94 και μετά το σημερινό 0-4 στους Βώρρους επί της ΑΕ Καμηλαρίου διατήρησε το απόλυτο 16 αγωνιστικών! Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα νέα παιδιά του ΟΦΗ και έφτασαν σε άνετη επικράτηση.

Ο ΟΦΗ ’94 από νωρίς πήρε τα ηνία του αγώνα. Μόλις στο 7’ κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από προσπάθεια του Νοικοκυράκη, ο Μαλαξιανάκης ενήργησε ως τερματοφύλακας και απέκρουσε την μπάλα με το χέρι. Μάλιστα, η ΑΕ Καμηλαρίου έμεινε και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του αμυντικού που έκανε την παράβαση. Ο Μανιαδής με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 13’ ο Νοικοκυράκης κέρδισε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, τροφοδότησε τον Κουκάκη που μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μπελαδάκη, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ (0-2). Ο ΟΦΗ ’94 επιτιθόταν κατά κύματα και στο επόμενο λεπτό ο Σχοιναράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Χαλιλάι. Αυτή τη φορά όμως ο Μανιαδής νικήθηκε από τον Παπαδοσπυριδάκη.

Στη συνέχεια του α’ ημιχρόνου ο ΟΦΗ ’04 είχε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες με Νοικοκυράκη, Κουκάκη, Μανιαδή ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύσκολο έργο παίζοντας με παίκτη λιγότερο.

Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ’94 είχε καλές στιγμές, κυρίως από τα αριστερά με τον Κουτεντάκη, που άγγιξε και το γκολ έχοντας δοκάρι. Τελικά από δική του ενέργεια στο 74’ ο Μπελαδάκης έκανε το 0-3 ενώ στο 78’ ο Μανιαδής βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 0-4.

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ: Παπαδοσπυριδάκης, Βολυράκης, Στεφανάκης (46’ Παπαδάκης Δ., 55’ λ.τ. Μάκρογλου), Χίκα (26′ Παπαδάκης), Μαλαξιανάκης, Άλα, Θεοδωράκης, Τάρε, Χαλιλάι, Κουρτάκης, Θεοχαράκης

ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Ρουσσάκης, Αποστολάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Μπελαδάκης (80’ Παπαδάκης), Μανιαδής, Κουκάκης (65’ λ.τ. Σκουλάς), Νοικοκυράκης (50’ λ.τ. Κουτεντάκης), Σχοιναράκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook