Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Ακαδημία του 2017

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καθημερινά εργάζονται οι άνθρωποι της Επιτροπής Ακαδημίας του ΟΦΗ για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων υποδομής ενόψει της νέας σεζόν.

Η νέα προσπάθεια θα στηριχτεί στην άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των επιτελών και των προπονητών που έχουν επιφορτιστεί με ρόλους στο οικοδόμημα των υποδομών του ΟΦΗ.

Η σημερινή ημέρα ήταν περισσότερο αφιερωμένη στον σχεδιασμό του ΟΦΗ ’94, δηλαδή την προετοιμασία, τις προπονήσεις, τις προωθήσεις ποδοσφαιριστών και τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27 Ιουλίου και θα χρησιμοποιηθούν το ΒΑΚ και το γήπεδο Καλεσών για τις προπονήσεις.

Το παρών σε αυτή τη συνάντηση έδωσαν ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας Γιάννης Κουτεντάκης, το μέλος του Ερ. ΟΦΗ Κώστας Ζερβάκης, ο οποίος ενημερώνεται καθημερινά για τα θέματα των τμημάτων υποδομής, ο τεχνικός διευθυντής Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο προπονητής του ΟΦΗ ’94 Ζαχαρίας Νοικοκυράκης και ο βοηθός του Γιώργος Γαυγιωτάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων υποδομής Βασίλης Μαραγκάκης, ο προπονητής της Ακαδημίας Μανόλης Δερμιτζάκης.

Παράλληλα έγινε συζήτηση για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Ακαδημίας του ΟΦΗ είχαν συζήτηση με τον προπονητή της Κ19 Βασίλη Πλεσίτη και τον συνεργάτη Λευτέρη Πουπάκη. Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία Κ19, ΟΦΗ ’94 και Ακαδημίας, γηπεδικά και οργανωτικά. Από την Επιτροπή Ακαδημίας έχει δοθεί εν λευκώ η δυνατότητα στον Βασίλη Πλεσίτη όσα και όποια παιδιά επιλέξει να τα προωθήσει στην Κ19.