Ξεκίνησε και ο ΟΦΗ ’94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο ΟΦΗ ’94, ξεκινώντας τη φετινή σεζόν με ενθουσιασμό, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ. 

Οι περσινοί αήττητοι πρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣΗ θέλουν τη νέα σεζόν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε ένα σαφώς πιο δυνατό πρωτάθλημα και παράλληλα να δουλέψουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στη διάθεση του προπονητή Ζαχαρία Νοικοκυράκη και του συνεργάτη του Γιώργου Γαυγιωτάκη ήταν σήμερα περισσότερα από 30 παιδιά, τα οποία προέρχονται από την περσινή ομάδα του ΟΦΗ ’94, από το περσινό αγωνιστικό τμήμα των 2001 της Ακαδημίας, συν κάποια επιλεγμένα ταλέντα που περνούν από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας.

Πριν την προπόνηση, ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας Γιάννης Κουτεντάκης και ο αδερφός του Γιώργος Κουτεντάκης καλωσόρισαν όλα τα παιδιά και τόνισαν ότι ξεκινά μια νέα εποχή φέτος στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Παράλληλα παρουσίασαν το νέο τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ ’94 και της Ακαδημίας κ. Θανάση Κολιτσιδάκη, με τον ίδιο να τονίζει: «Το μήνυμα που δίνεται είναι πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Στην ομάδα που είστε έχετε όλα τα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της Κ19, Μηνάς Πίτσος, ο οποίος επεσήμανε ότι «η Κ19 και ο ΟΦΗ ’94 θα είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Θα υπάρξουν πολλοί παίκτες που θα τους δούμε και στις δύο ομάδες, με τη συνεργασία τους να είναι πληρέστατη».

Τέλος, ο γενικός αρχηγός της Κ19, Λευτέρης Πουπάκης είπε: «Είστε τυχεροί που βρίσκεται σε αυτό το μεγάλο σύλλογο. Θέλω να γίνεται μια μεγάλη οικογένεια, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

Το παρών στην «πρώτη» του ΟΦΗ ’94 έδωσαν ακόμα ο έφορος Ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης, το μέλος της Επιτροπής Ακαδημιών κ. Νίκος Διαλυνάς και ο υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων κ. Βασίλης Μαραγκάκης. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ ’94 παρακολούθησε και ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ ΟΦΗ, Σταύρος Λαμπράκης, έχοντας συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας γύρω από την ανάπτυξη των υποδομών του ΟΦΗ.