Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Κώστας Σταυρακάκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ επέστρεψε στον σύλλογο που ανδρώθηκε και αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην ακαδημία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Σταυρακάκη, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ. Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ με απόλυτο σεβασμό στο παρελθόν και σε όσους έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ, συνεχίζει να βάζει τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον, προκειμένου να ξαναγίνει το σωματείο μεγάλο και τα δικά του παιδιά να αποτελέσουν τα πιο δυνατά στηρίγματα γι’ αυτό το σκοπό.

Ο Κώστας Σταυρακάκης έχει διανύσει μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στον ΟΦΗ, μπαίνοντας στην ομιλίτικη οικογένεια σε ηλικία 14 ετών με εισήγηση του Ευγένιου Γκέραρντ. Αποτέλεσε μέλος μια χρυσής γενιάς του ΟΦΗ με πολλές επιτυχίες και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Πλέον επιστρέφει στην οικογένεια, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Επιτροπή Ακαδημίας, ανοίγοντας μια καινούργια σελίδα ως προπονητής της Ακαδημίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με την Ακαδημία του ΟΦΗ, ο Κώστας Σταυρακάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ για να βοηθήσω κι εγώ στην ανάδειξη των νέων παιδιών της ομάδας. Στη νέα εποχή που ξεκινά για το σύλλογο, είναι απαραίτητο να υπάρχουν γερές βάσεις στην Ακαδημία. Ξεκινά μια νέα σελίδα, εύχομαι να υπάρχει υγεία και να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ακαδημίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κώστα Σταυρακάκη επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ, απ’ όπου και οι φωτογραφίες με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Θανάση Κολιτσιδάκη και τον πρώην συμπαίκτη του και «διόσκουρό» του στον ΟΦΗ, Μανόλη Δερμιτζάκη, με τον οποίο η μοίρα τους φέρνει ξανά μαζί στον σύλλογο που τους ανέδειξε ποδοσφαιρικά, καθώς θα είναι συνεργάτες στο προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής.