Προχωρούν οι διαδικασίες για το γήπεδο στην Βαγιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης συνάντηση αναφορικά με το γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Αμμουδάρα κι έτσι μπήκαν οι βάσεις για να αποκτήσει η οικογένεια του σωματείου ένα νέο σύγχρονο χώρο για την άθληση των νέων παιδιών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ενημερώθηκαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες σχετικά με την αναμόρφωση του γηπέδου και την επαναλειτουργία του.

Το παρών από πλευράς ΟΦΗ έδωσαν: το μέλος του Ερασιτέχνη και έφορος των Ακαδημιών Κώστας Ζερβάκης, το μέλος του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος εγκαταστάσεων Αντώνης Κοτσιφάκης, ο πρόεδρος του ΟΦΗ ’94 Γιάννης Φασομυτάκης και ο Γιώργος Κουτεντάκης εκ μέρους της Επιτροπής Ακαδημίας. Ο κ. Κοτσιφάκης έκανε την σχετική ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες και πλέον με την σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, η δημιουργία του γηπέδου μπαίνει στο τελικό στάδιο. Τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα υπάρξουν συναντήσεις με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης για να προχωρήσει το έργο. Μετά τη συνάντηση οι άνθρωποι της Ακαδημίας του ΟΦΗ πρόσφεραν στον Σταύρο Αρναουτάκη και το Νίκο Συριγωνάκη δύο φανέλες του ΟΦΗ με τα ονόματά τους.