Τι έχουν κάνει έως τώρα οι μικροί του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Οι ομάδες Κ15, Κ14 και Κ13 του ΟΦΗ συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά «NOVUS CUP».

Η Κ15 του ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα της Ακαδημίας ΟΦΗ που “ρίχτηκε” στη μάχη του τουρνουά “NOVUS CUP” στην Αθήνα. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Star Football Club” στη Βούλα, ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η πρώτη νίκη  στην Αθήνα ήρθε από την ομάδα Κ13 (γεν. 2004)! Τα πιτσιρίκια του Βασίλη Πρινάρη έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στα Γλυκά Νερά και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 7-1, ξεκινώντας ιδανικά τα παιχνίδια τους στην διοργάνωση.

Την ήττα με 2-3 γνώρισε από τον Γ.Σ. Πανιώνιο η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ (γεν. 2003) στο πρώτο της παιχνίδι στο Παιδικό τουρνουά. Η ομάδα των Δερμιτζάκη-Σταυρακάκη μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Τσαμπουράκη και Καφούση αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αφού η πολύ καλή ομάδα του Πανιωνίου έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-3.

Καταιγιστική ήταν η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα της στο “ΝΟVUS CUP” επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-1 της Ακαδημίας Καραταϊδη.

Στον δεύτερο αγώνα που έδωσε η Κ15 του ΟΦΗ στο “NOVUS CUP” γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γλυφάδα.

Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook