Εξαιρετικές εντυπώσεις για την ακαδημία του ΟΦΗ στην Στουτγκάρδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Ακαδημία του ΟΦΗ κερδίζει τις εντυπώσεις με την αγωνιστική της παρουσία αλλά και την άψογη αποστολή της στη Στουτγκάρδη, με το σημερινό πρόγραμμα στην 1η μέρα του τουρνουά που συμμετέχει να είναι γεμάτο νίκες και επιτυχίες
Η μικτή ομάδα Κ14-Κ15 του ΟΦΗ κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία της με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια (!) ενώ η ομάδα Κ14 κατέκτησε την 2η θέση με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Τα μεγαλύτερα παιδιά του ΟΦΗ αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς με την VFL Pfullingen επικρατώντας 2-1 με ανατροπή στο σκορ, όπως με ανατροπή επικράτησαν και στο δεύτερο ματς με 3-1 της. Το τρίτο ματς, όπου και κρίθηκε η πρωτιά, ήταν συναρπαστικό απέναντι στην SG Sonnenhoff (Μικτή Στουγκάρδης), με το σκορ να είναι 3-2 υπέρ του ΟΦΗ. Έτσι η 1η θέση πήγε θριαμβευτικά στην ομάδα του Μανόλη Δερμιτζάκη.
Η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ έφερε 0-0 με την VFL Pfullingen, στη συνέχεια νίκησε με πολύ καλή εμφάνιση την 1-0 το πρώτο αγωνιστικό τμήμα της Ακαδημίας της Στουτγκάρδης VFB Stuttgart και στο τρίτο ματς αντιμετώπισε την πολύ δυνατή Κ13 της Στουτγκάρδης MTV Stuttgart, όπου ηττήθηκε με 2-0. Έτσι τα πιτσιρίκια του Βασίλη Πρινάρη κατέκτησαν την 2η θέση στον όμιλό τους.
Μετά τους αγώνες ακολούθησε πλούσιο μπάρμπεκιου για όλες τις αποστολές στο προπονητικό κέντρο της Στουτγκάρδης. Αξίζει να τονιστεί ότι η φιλοξενία των ανθρώπων της Στουτγκάρδης είναι άριστη, όπως και ο προγραμματισμός του τουρνουά και της αποστολής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook