Ο Τοπαλίδης δίπλα στα πιτσιρίκια του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο άλλοτε βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ, βρέθηκε δίπλα στην ακαδημία του ΟΦΗ στην Στουτγκάρδη και η Επιτροπή Ακαδημίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους πάντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ, μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Στουτγκάρδη, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των ομάδων Κ15-Κ14 και Κ13 πρώτα απ’ όλα για την υποδειγματική εκπροσώπηση του σωματείου σε τουρνουά εκτός ελληνικών συνόρων, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.

Ακόμα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς-συνοδούς για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Στουτγκάρδης κ. Γεώργιο Μεταξαράκη που ήταν δίπλα μας καθημερινά αλλά και τους επιτελείς της Στουτγκάρδης για την άψογη διοργάνωση ενός υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Ευχαριστούμε παράλληλα τον κ. Γιάννη Τοπαλίδη, συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ στα χρυσά χρόνια της Εθνικής Ελλάδας, για το ενδιαφέρον του και την παρουσία του στους αγώνες μας όπως και τους Έλληνες της Στουτγκάρδης που μόλις έμαθαν ότι η Ακαδημία του ΟΦΗ είναι στον τόπο τους, ήρθαν για να δουν και να χειροκροτήσουν τα Κρητικόπουλα.

Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε ήταν πολύτιμες.

Η Ακαδημία ΟΦΗ σας ευχαριστεί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook