Πλεσίτης: “Απίστευτη διάθεση από τα παιδιά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον ορισμό του ημιτελικού με τα Τρίκαλα, περιμένει η Κ19 του ΟΦΗ, προκειμένου να δώσει το επόμενο επίσημο παιχνίδι της, που θα είναι με …φόντο τον τελικό του πρωταθλήματος Κ19 της Stoiximan Football league.

Στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν Αρης και Καλλιθέα και οι νικητές των δυο ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον τελικό, του πρωταθλήματος.

Η Κ19 ΟΦΗ που κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση στον όμιλο Κρήτης, περιμένει τον ορισμό του επόμενου αγώνα και αυτήν την εποχή δίνει φιλικά παιχνίδια.

Την Πέμπτη (27/4) η Κ19 του ΟΦΗ κέρδισε τη Μινωική με 2-0 (τα γκολ οι Κουράκης-Κοντογιάννης), ενώ την Κυριακή (30/4) θα αναμετρηθεί με τον ΑΟΚαμινίων στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ofi1925.gr ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ανέφερε ότι  «περιμένουμε  το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και για να συνεχίσουμε. Μέχρι τότε, προετοιμαζόμαστε κανονικά σαν ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν απίστευτη διάθεση και είναι σημαντικό ότι κάποια παιδιά θα απασχολήσουν άμεσα την ΠΑΕ, γιατί πραγματικά έχουν ταλέντο και δυνατότητες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook