Συναντήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον για την ακαδημία από τον Παπαδόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρώτη σύσκεψη για τη νέα σεζόν ανάμεσα στο Νίκο Παπαδόπουλο και τα στελέχη του ΟΦΗ ’94 και της Ακαδημίας ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα για τον σχεδιασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος έθεσε ως υψηλή προτεραιότητα τη συνάντησή του με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής, επιβεβαιώνοντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της παρουσίας του στον ΟΦΗ: Την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής ώστε να αναδειχθούν παίκτες που σύντομα θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν το μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και πρόεδρος του ΟΦΗ ’94 Γιάννης Φασομυτάκης, ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας ΟΦΗ, Γιάννης Κουτεντάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Βασίλης Μαραγκάκης, οι προπονητές Ζαχαρίας Νοικοκυράκης, Μανόλης Δερμιτζάκης, Κώστας Σταυρακάκης, Βασίλης Πρινάρης, Μιχάλης Παντζαρίδης, Παναγιώτης Ποτήρης και ο γραμματέας Κωστής Φραγκούλης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε σημαντικές επισημάνσεις για την περσινή χρονιά, όπου παρακολούθησε από κοντά για πρώτη φορά την δουλειά στα τμήματα υποδομής, δίνοντας συγχαρητήρια και εκφράζοντας σε γενικές γραμμές την ικανοποίησή του αλλά και την πεποίθηση ότι μπορούν να βελτιωθούν πολλά περισσότερα πράγματα.

Πολύ σημαντικό κομμάτι της χθεσινής σύσκεψης ήταν ότι δόθηκαν κατευθύνσεις για τον αγωνιστικό προσανατολισμό των τμημάτων υποδομής ενώ σε συνεργασία του Νίκου Παπαδόπουλου με τους προπονητές θα δημιουργηθούν οργανογράμματα για το κάθε τμήμα.

Τονίστηκε ότι ο ίδιος θα είναι πάντα κοντά στην λειτουργία της Ακαδημίας, παρακολουθώντας τα παιδιά και την πορεία των προπονήσεων, θέλοντας να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το νέο αίμα του ΟΦΗ.

Στόχος άλλωστε είναι σε βάθος τριετίας ο ΟΦΗ να απαρτίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από δικά του παιδιά και γι’ αυτό πρέπει να δίνεται βάρος στις ακαδημίες.

Επίσης μεγάλο βάρος θα δοθεί στα παιδιά του ΟΦΗ καθ’ όλη την παρουσία τους στο ΒΑΚ, με ομοιόμορφο ντύσιμο, συνέπεια και μεθοδικότητα στις προπονήσεις, όπως επίσης και στους αγώνες τους και σε αποστολές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το σίγουρο είναι ότι από τη πρώτη αυτή σύσκεψη χαράζεται ο δρόμος για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερα και βελτιωμένα σε όλα τα επίπεδα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.