Νεανικό ξεκίνημα από τον ΟΦΗ ’94 και ευχές από τον «Παπ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περισσότερα από 40 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΟΦΗ ’94 και αποτελούν το νέο αίμα του ΟΦΗ (γεν. 2000-01-02-03) έδωσαν το παρών σήμερα στο ΒΑΚ, στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά!

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ’94 επέστρεψαν με μεγάλη διάθεση και όρεξη στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Μάλιστα, μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο προπονητής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, δίνοντας τις ευχές του στα παιδιά του ΟΦΗ ’94 και έχοντας ολιγόλεπτη συνομιλία με τους προπονητές.

Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Ζαχαρία Νοικοκυράκη, ο οποίος είναι για 3η χρονιά στο τιμόνι της ομάδας και του νέου συνεργάτη του, του Μανόλη Δερμιτζάκη. Το παρών έδωσαν στο ΒΑΚ ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας, Γιάννης Κουτεντάκης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Βασίλης Μαραγκάκης.

Όλοι τους μίλησαν στα παιδιά του ΟΦΗ ’94, τους ευχήθηκαν μια χρονιά με υγεία και τους ζήτησαν να έχουν χαμηλά το κεφάλι, να δουλεύουν καθημερινά και να βελτιώνονται, βάζοντας όλοι ως στόχο την προώθηση τους στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Σε όλους δόθηκε αθλητικό υλικό ενώ έγιναν επισημάνσεις σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια.