Δεν συνεχίζει ο Πλεσίτης στην Κ19

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Πλεσίτης δεν θα συνεχίσει στην Κ19 του ΟΦΗ ενώ ο παλαίμαχος διαιτητής Μάριος Κόλοβος ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στην θυγατρική ομάδα της ΠΑΕ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ μετά την παραίτηση του Βασίλη Πλεσίτη. Παρά τη νέα προσέγγιση που έγινε με τον κ. Πλεσίτη, ο ίδιος επέλεξε να επιμείνει στην απόφαση του και να μην συνεχίσει στο πόστο του προπονητή.

Ετσι στον ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Βασίλη Πλεσίτη και εύχεται ότι καλύτερο, για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μια από τις κινήσεις οργάνωσης της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ είναι η στελέχωση της ομάδας, με τον παλιό διαιτητή, Μάριο Κολοβό, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού της Κ19.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κολοβό για την αποδοχή της πρότασής μας. Ο κ. Κολοβός αναλαμβάνει αφιλοκερδώς χρέη Γενικού Αρχηγού και θα μας βοηθήσει γενικά σ το κομμάτι της οργάνωσης όσον αφορά την επόμενη μέρα της Κ19 του συλλόγου» δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr o πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook