Εντυπωσιακή η Κ19 – συνέτριψε 7-0 το Λίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φιλική νίκη με το εντυπωσιακό 7-0 σημείωσε η Κ19 του ΟΦΗ, επί της ομάδας του Λίντο, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο.

Για την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της, τα 6 γκολ (!) σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!

Το σκορ άνοιξε ο Αζίζι στο 28’, ενώ τα τέρματα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν οι Νοικοκυράκης (2), Κουράκης (2), Περδίκης , Κορνάρος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης ανέφερε με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr:

«Είχαμε καλή εικόνα και έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο είχαμε τα στοιχεία που θέλω. Πιέσαμε ψηλά, κερδίσαμε μπάλες και βγήκαμε πολλές φορές στην επίθεση, ενώ είχαμε και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα δεν απειληθήκαμε καθ’ όλου. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας».

Κ19 ΟΦΗ: Nicolas Slijepak, Περδίκης , Λαγουδάκης, Τζωρτζάκης, Κουρίνος, Λαμπριανίδης, Κορνάρος, Καλαιτζάκης, Σταυρακάκης ,Κοκολογιάννης ,Αζίζι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Βαρδάκης, Ξενοκτιστάκης, Ζερβάκης, Ρουσάκης ,Κουγιουμτζής, Σουρνάκης, Μαρινάκης, Μπελαδάκης, Νοικοκυράκης, Κουράκης.