Η συγκινητική ανακοίνωση της Επιτροπής για τους “8” του ΟΦΗ ’94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφορμή την προαγωγή των οκτώ ποδοσφαιριστών από τον ΟΦΗ ’94 στην Κ19, η Επιτροπή Ακαδημίας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας

Με συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και δικαίωσης της δουλειάς των τελευταίων ετών, ο ΟΦΗ ’94 και η Ακαδημία ΟΦΗ, προσυπέγραψαν σήμερα την προώθηση οκτώ ποδοσφαιριστών από τον ΟΦΗ ’94 στην Κ19 του ΟΦΗ. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μαρινάκη, Χάρη Κουγιουμουτζή, Αντώνη Κουρίνο, Θανάση Τζωρτζάκη, Βαγγέλη Νοικοκυράκη, Κωνσταντίνο Καλαιτζάκη, Βαγγέλη Ζερβάκη και Αλκιβιάδη Βολτυράκη.

Tους δίνουμε θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους και έχουν όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις. Είναι όλοι τους παιδιά της οικογένειας του ΟΦΗ, που γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά μέσα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας, είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται για να μπουν δυνατές βάσεις στο μέλλον του ΟΦΗ.

Μέσα σε δύο χρόνια από την επανίδρυση του ΟΦΗ ’94 και τη λειτουργία σε νέες βάσεις των τμημάτων υποδομής, έχουμε καταφέρει κάτι που πριν λίγα χρόνια φάνταζε αδύνατο. Σ’ αυτό το διάστημα δύο ποδοσφαιριστές από τον ΟΦΗ ’94 έγιναν επαγγελματίες στην ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Στέλιος Μανιαδής και ο Βαγγέλης Πλευράκης (είχε δοθεί δανεικός), ενώ τη σεζόν 2016-17 άλλοι έξι ποδοσφαιριστές από τον ΟΦΗ ’94 είχαν προωθηθεί στην Κ19 του ΟΦΗ, οι Γιώργος Λαμπριανίδης, Νίκος Προνάκης, Μηνάς Πλουμής, Γιάννης Ρουσάκης, Κώστας Λαγουδάκης, Δημήτρης Μπελαδάκης.

Μάλιστα, παρακολουθούμε την εξέλιξη των παιδιών μας και είμαστε χαρούμενοι που ήδη χτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας, όπως ο Κώστας Λαγουδάκης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και παίρνει χρόνο συμμετοχής σε φιλικά παιχνίδια της ΠΑΕ (αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών). Πραγματικά, ο απολογισμός για τον ΟΦΗ ‘94 είναι εντυπωσιακός: Δύο ποδοσφαιριστές έγιναν επαγγελματίες και 14 συνολικά ποδοσφαιριστές προωθήθηκαν στην Κ19 του ΟΦΗ. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσα από τα σπλάχνα του ΟΦΗ και με την ευχή ότι θα μπορέσει ο σύλλογος να πορευτεί στο μέλλον με δικά του παιδιά ξανά στο δρόμο των επιτυχιών του παρελθόντος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook