Από τον ΟΦΗ ’94 στην Κ19 ο Νεοκοσμίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ’94 θα αγωνίζεται στην Κ19 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας

Η παραγωγή ποδοσφαιριστών από τον ΟΦΗ ’94 συνεχίζεται και σήμερα ο τερματοφύλακας Χρήστος Νεοκοσμίδης πήρε προαγωγή για την Κ19 του ΟΦΗ!

Ο Χρήστος αποτελεί τον ένατο αθλητή από τον ΟΦΗ ΄94 αυτή τη σεζόν που προωθείται στην Κ19 και μάλιστα είναι ο μικρότερος σε ηλικία, μόλις 15 ετών (γεν. 2002)!

Ο ΟΦΗ ’94 και η Ακαδημία ΟΦΗ τον συγχαίρουν για το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Χρήστος Νεοκοσμίδης όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα, δουλεύοντας καθημερινά και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Την περσινή περίοδο πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ομάδα του ΟΦΗ ’94 και μέσα από την ποιοτική δουλειά κατάφερε φέτος να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να ανέβει ένα σκαλοπάτι στην αγωνιστική πυραμίδα των υποδομών του ΟΦΗ, δικαιώνοντας όλους εμάς που τον πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χρήστος θα ανταποκριθεί απόλυτα και στις νέες υψηλότερες απαιτήσεις για την καριέρα του και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook