Έδειξε καλό πρόσωπο αλλά αποκλείστηκε

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΗ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚατσαμπά (2-1) στον Καρτερό. Τον αποκλεισμό γνώρισε και ο ΟΦΗ’94.

Το τελικό 2-1 αδικεί την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, που είχε τις ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την διαιτησία, καθώς ακυρώθηκε γκολ του Περδίκη στο 1-1, ενώ οι μικροί του ΟΦΗ έπαιξαν και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία 30 ΄λεπτά, λόγω αποβολής του Νοικοκυράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μια αποβολή που χαρακτηρίζεται άδικη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ακόμα και έτσι πάντως, στον ΟΦΗ υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση των πιτσιρικάδων, οι οποίοι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ, έδειξαν καλό πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Αφενδόπουλο, στο 46’ ο Αζίζι ισοφάρισε για τον ΟΦΗ σε 1-1 και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κακουκάκης για την ΑΕΚατσαμπά.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο προπονητής της Κ19 ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης ανέφερε ότι: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών. Πήγαμε πολύ καλά σαν ομάδα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον αντίπαλο που κέρδισε και συνεχίζουμε».

ΑΕΚατσαμπά: Μαστορίδης, Ανδρεαδάκης, Γριβάκης(85’ Καραφωτιάς Τολ.), Φραγκιαδάκης, Περιβολάρης, Σημιανάκης, Μαραγκάκης(68’ Καραφωτιάς Τακ.), Αφενδόπουλος(65’ Σταυράκης), Αργύρης(75’ Ποντίκαλης), Καουκάκης, Σταυριανός

Κ19 ΟΦΗ: Αγγελάκης, Κοκολογιάννης, Κορνάρος, Πλουμής, Λαγουδάκης, Περδίκης, Νοικοκυράκης, Λαμπριανίδης, Κουράκης, Σουρνάκης (72′ Καλαϊτζάκης), Αζίζι.

Η Κ19 ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι την προσεχή Δευτέρα στο Ρέθυμνο με το Ατσιπόπουλο.

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΗ γνώρισε και  ο ΟΦΗ’94 που γνώρισε την ήττα από το Ασήμι με 0-3.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook