Κρασανάκης: “Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Κ19 του ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Καλλιθέα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο Βασίλης Κρασανάκης με δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της ομάδας.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης «διαθέτουμε ένα διαφορετικό ,σε μεγάλο βαθμό, σύνολο , από το περσινό , πολύ πιο νεανικό, ακόμα και για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, αλλά πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και με στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για να φτάσουν κάποια στιγμή να χτυπήσουν την πόρτα της μεγάλης ομάδας, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο, θα πορευτούμε σε αυτό το πρωτάθλημα».

Ο τεχνικός της Κ19 του ΟΦΗ θεωρεί για το φετινό πρωτάθλημα Νέων ότι «για μας είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει , έστω και με αυτή τη μορφή , το πρωτάθλημα της Κ19 , και τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ανάλογο ηλικιακά αλλά και αγωνιστικά πρωτάθλημα. Όλο αυτό το καιρό έχουμε δουλέψει αρκετά γι αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά αλλά και την διάθεση των παιδιών. Το βασικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook