Tεσσάρα από το νεανικό ΟΦΗ ’94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το βλέμμα στο μέλλον και έχοντας στη σύνθεσή του πολλά νέα παιδιά που θα αγωνίζονται του χρόνου στην Κ17 της ΠΑΕ, ο ΟΦΗ ’94 επικράτησε με 4-1 του Μεταξοχωρίου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο αλλά λόγω της συμμετοχής επτά παικτών του ΟΦΗ ’94 στην Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, αποφασίστηκε να γίνει χθες στα Καλέσα. Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης χρησιμοποίησε έξι παίκτες γεν. 2003 (Σμπώκος, Τσαμπουράκης, Σημαιάκης, Καφούσης, Σπυριδάκης, Ψαλιδάκης), με τους δύο τελευταίους μάλιστα να κάνουν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Με το καλημέρα στην αναμέτρηση με ένα πανέμορφο σουτ στην κίνηση ο Καφούσης έκανε το 1-0. Από ενέργεια του ίδιου, ο Τσαμπουράκης στο 26’ διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ ’94.

Στο 53’ ο Τσαμπουράκης έδωσε ασίστ στον Παπαδάκη κι εκείνος ανέβασε το σκορ στο 3-0. Στο 76’ με αυτογκόλ του Ψαλιδάκη το Μεταξοχώρι μείωσε 3-1 και το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90’ με σκόρερ τον Μανιουδάκη.

ΟΦΗ ’94: Χαιρέτης, Κουρίνος, Κλώντζας, Ψαλιδάκης (85’ Μανιουδάκης), Σμπώκος, Σπυριδάκης (75’ Μερκούρης), Σημαιάκης, Ροδίτης, Τσαμπουράκης (63’ Αλεξάκης), Καφούσης, Παπαδάκης (66’ Πιπεράκης).
ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ: Θωμαϊδης, Σκουλάς, Μανιώρος Ν., Γρηγορίου, Μανιώρος Ι., Σαλιάι, Τζάρτζαλος (65’ Μανουσάκης), Χαιρέτης, Κοκοσάλης (63’ Τουγλής), Αρβανίτης, Κάββος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook