Ήττα στο φινάλε για την Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά το γεγονός ότι η Κ19 του ΟΦΗ είχε, για ένα ακόμα παιχνίδι, πολύ καλή απόδοση δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την αντίστοιχη του Ατρόμητου, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Super League. 

Οι παίκτες του Μανώλη Πατεμτζή προηγήθηκαν μάλιστα 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμα γκολ του Αζίζι. Το πρώτο στο 17ο και το δεύτερο στο 37ο λεπτό. Με την ομάδα μας μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στη συνέχεια να κάνουν την ολική ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη.

Αρχικά στο 50ο λεπτό ο Κολυνιάτης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή μείωσε το σκορ και οκτώ λεπτά αργότερα ο Τσακίρης έφερε το ματς στα ίσια. Όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Τριμμάτης.

Στο 90ο λεπτό ο Κουγιουμουτζής τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε από την αναμέτρηση, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κ19 ΟΦΗ: Σηφάκης, Δολαψάκης, Κουρίνος, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Ξεπαπαδάκης (82′ Κουγιουμουτζής), Καλαϊτζάκης (64′ Μαρινάκης), Αζίζι, Νοικοκυράκης, Ψαρράς, Κουράκης (64′ Σταυρακάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook