Τιτομιχελάκης: «Συνεργασία με όλη την Κρήτη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία με την ακαδημία της Παλιόχωρας Χανίων με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να εκφράζει την πεποίθηση του για ολική επέκταση της ακαδημίας του ΟΦΗ.

«Η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας Παλαιόχωρα Χανιων εντάσσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος που έχουμε για συνεργασίες με ακαδημίες από όλα τα διαμερίσματα της Κρήτης» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«ΟΙ κ.κ. Μιχάλης Σερπετσιδάκης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας της Παλαιόχωρα Χανίων κ. Βαγγέλη Κυριντάκη και το προπονητή κ. Γιάννη Τσατσαρωνάκη (έχει αγωνισθεί στοι παρελθόν σε ομάδα  του ΟΦΗ) και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία σε θέματα ακαδημιών.
ΘΑ πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη δύο παίκτες από την ομάδα της Παλαιόχωρας έκαναν προπόνηση κάτω από τις οδηγίες των κ.κ. Δημήτρη Βολονάκη και Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.
Στις αρχές του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που στόχο θα έχουν την οριστικοποίηση λεπτομερειών για τη κοινή συνεργασία που έχουν ξεκινήσει.
ΟΠΩΣ είναι γνωστό ήδη οι ακαδημίες του ΟΦΗ συνεργάζονται με τις ομάδες Νίκη Σητείας, Απόλλων Ρεθύμνου, Παλλιανή, Αστέρα Μυρτιάς, Δήμος Τεμένους»