«Βασικός στόχος της ΠΑΕ η αξιοποίηση των ταλέντων του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ αναφέρεται στην παραίτηση του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, την αποχώρηση του Μιχάλη Σερπετσιδάκη υπογραμμίζοντας ότι στόχος της ΠΑΕ είναι η καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων και η οργάνων των τμημάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ πιστή στην υπόσχεση της για άμεση ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου σχετικά με τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, δημοσιοποιεί την θέση της σχετικά με τις ακαδημίες. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση, στους πρωταρχικούς της στόχους ενέταξε και την αναβάθμιση των ακαδημιών. Για το λόγο αυτό μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ανέλαβε και την ευθύνη των τμημάτων υποδομής. Οι βασικοί στόχοι της ΠΑΕ είναι η καλύτερη οργάνωση όλων των τμημάτων για την ανάδειξη και την καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων που υπάρχουν και θα δημιουργηθούν στο μέλλον.
Ταυτόχρονα υπάρχει η απόφαση της ΠΑΕ να πάρει υπό την «εποπτεία» της τις ακαδημίες, προκειμένου να μην λειτουργούν ως ξεχωριστά τμήματα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η «απορρόφηση» των ακαδημιών στην ΠΑΕ και μέσα από ένα πλάνο που είναι στο τελικό του στάδιο υλοποίησης, τα παιδιά των ακαδημιών και οι γονείς τους θα έρθουν πιο κοντά στην τεράστια οικογένεια του ΟΦΗ. Θα υπάρχει ένα κοινό προπονητικό πλάνο που θα καθορίζεται από τους προπονητές των τμημάτων σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας και γενικότερα θα υπάρχει μια κοινή πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

Ο ΟΦΗ είναι ένας και αδιαίρετος σε όλα τα τμήματα και με αυτή την λογική ως «πιλότο» θα πορευτούμε σε κάθε ζήτημα που έχει σχέση με την οικογένεια μας.
Αναφορικά με τις παραιτήσεις των κ. Σερπετσιδάκη και Τιτoμιχελάκη που έφεραν έντεχνα κάποιο θόρυβο, η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης συναντήθηκε δύο φορές με τον κ. Σερπετσιδάκη, στον οποίο πρότεινε να παραμείνει υπεύθυνος στις ακαδημίες αλλά και του πρότεινε να αναλάβει ταυτόχρονα και το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ. Η απάντηση του ήταν αρνητική, επειδή δεν θα είχε την οικονομική διαχείριση στις ακαδημίες και λόγω φόρτου εργασίας για το θέμα του μάρκετινγκ. Η ΠΑΕ το αποδέχθηκε και μάλιστα τον ευχαρίστησε δημόσια για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Μετά από αυτή την εξέλιξη παραιτήθηκε και ο κ. Τιτομιχελάκης γιατί, όπως ο ίδιος είπε, δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς τον κ. Σερπετσιδάκη, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στις ακαδημίες. Απόφαση σεβαστή, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ σκόπευε και θα έκανε πρόταση συνεργασίας στον κ. Τιτομιχελάκη. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν θα επανέλθουμε, καθώς το θέμα θεωρείται λήξαν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook