Κ20: Για πρώτη φορά «κομπλέ» την φετινή σαιζόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από την αρχή της περιόδου ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα καθώς ο Δημήτρης Βολονάκης έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΟΦΗ καθώς οι 0 βαθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Ακόμα και κόντρα στην ΑΕΚ, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ο Δημήτρης Βολονάκης θα έχει στην διάθεση του ξανά τους Φαζό και Μπολάκη που απουσίασαν από τα δύο προηγούμενα παιχνίδι. Ο Φαζός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ενώ ο Μπολάκης εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που «χρωστούσε» από την προηγούμενη σαιζόν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κουκάκης που υπέστη διάστρεμμα ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Δημήτρη Βολονάκη.