Κ20: Κρίμα και άδικο για τον ΟΦΗ που αν και προηγήθηκε γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

 Σε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα η ομάδα των Κ20 του ΟΦΗ αν και προηγήθηκε με τον Βλαχάκη στο 70΄ δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να δεχθεί 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά και να έρθει η ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν φύγει όχι μόνο με τον βαθμό αλλά με ένα σπουδαίο διπλό. Ο ΟΦΗ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος και απρόσεκτος και το πλήρωσε με τους πράσινους να γυρνάνε μέσα σε 10 λεπτά το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 70΄ με τον Βλαχάκη, ο οποίος θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ και λίγο νωρίτερα όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και στο 75΄ ισοφάρισαν με τον Δώνη για να έρθει στο 80΄ ο Μουζακίτης να αλλάξει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του Βαλεριάνου, ο οποίος  αγωνιζόμενος σαν στόπερ ήταν η αποκάλυψη του ματς.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Αδαμάκης, Μπαμπουλάκης, Φαζός, Βαλεριάνος, Μπολάκης, Παπαδιός (85΄Ξηροβάσιλας), Χατζηκοσμάς, Βλαχάκης, Χατζάκης (75΄ Κωσταντρίνου), Ρουμελιώτης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Βόσδου, Ρισβάνης, Γκαμάλ (53΄ Χαλκιαδάκης), Μυρθιανός, Δώνης, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (72΄Σκούφος), Μαραθιανός (65΄ Θαναηλάκης), Μαρινάκης.