Κ20: Μάγκες τα πιτσιρίκια του ΟΦΗ, 0-2 αντί για 0-4 στο Απήλιον!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Βολονάκη έκαναν φοβερή εμφάνιση μέσα στο Κορωπί και έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό 0-2 αντί για 0-4 και 0-5!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για νίκη με εμφατικό σκορ, η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που έγινε στο Απήλιον δείχνοντας τον δρόμο στους… μεγάλους για το παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αφού δεν σκόραρε με χαμένες ευκαιρίες των Σακλαμάκη, Χρηστάκη, Μανιδάκη, Μαραθιανού έγινε το 0-1 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 46′ ο Χρηστάκης με μια καταπληκτική κάθετη πάσα βρήκε τον Μανιδάκη που με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δεν πιεζόταν καθόλου από τον Παναθηναϊκό και στο 64′ έκανε το 0-2 με πανέμορφο πλασέ του Ζάχου Μαραθιανού μετά την πάσα του Μεταξάκη.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής, Ρουσσάκης, Δαμιανάκης, Χύζι, Μανιδάκης (67′ λ.τρ. Μεταξάκης), Κοντογιάννης, Μαραθιανός, Σακλαμάκης (85′ Λογοθέτης), Χρηστάκης (72′ Χατζάκης)

Μανιδάκης, Μαραθιανός

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook