Κ17: Καλή εμφάνιση αλλά ήττα από τον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αλμυρού η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, έχοντας αρκετές απουσίες (3 ποδοσφαιριστές της ενσωματώθηκαν στην αποστολή των Κ20 με τον Πλατανιά), ηττήθηκε δύσκολα από την ομάδα του Παναθηναϊκού με 0-2.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28″, αλλά ο ΟΦΗ στο 40′ με το Λιοδάκη έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, σε σουτ από τη μικρή περιοχή. Στο δευτέρο ημίχρονο ο ΟΦΗ πίεσε, χάνοντας ευκαιρίες με σουτ του  Μανιαδή και του Σχοιναράκη. Στο 60′ μετά από κόρνερ του Παναθηναϊκού και απόκρουση των αμυντικών του ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2.

Η πίεση των παικτών του ΟΦΗ αυξήθηκε περισσότερο με αποκορύφωμα τη φάση του 78′ που μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη , ο Καλαιτζάκης αστόχησε να στείλει τη μπαλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού από το ύψος του πέναλτυ.

ΟΦΗ: Δανδάλης, Μέτα, Προνάκης, Κασιώτης, Νηστικάκης, Μανιαδής, Λιοδάκης, Καλαιτζάκης, Σχοιναράκης, Φανιουδάκης, Βαρδάκης. Έπαιξαν και οι: Ντελής, Αποστολάκης, Κριτσωτάκης, Νύκταρης, Χαλκιαδάκης.

Παναθηναικός: Ξενόπουλος, Οικονομάκης, Σάμιος, Γκουντούνας, Ξεπαπαδάκης, Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Μπουζούκης, Βραχάλης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook