Το Gentikoule θυμάται τα γενέθλια του Πρέντραγκ Μίτιτς (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους πιο αθόρυβους αλλά και χρήσιμους παίκτες που πέρασαν από τον ΟΦΗ, ο Πρέντραγκ Μίτιτς συμπληρώνει σήμερα τα 47 του χρόνια και το Gentikoule θυμάται τον Σέρβο με τα εντυπωσιακά γκολ.

Ο Πρέντραγκ Μίτιτς ήρθε στην Κρήτη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 για λογαριασμό της ΕΑΡ. Με την φανέλα του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου έκανε θραύση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και κατά συνέπεια το καλοκαίρι του 1995 πήρε τον δρόμο για το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Στο “Βαρδινογιάννειο” έμεινε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΟΦΗ με τον Ευγένιο Γκέραρντ να τον χρησιμοποιεί στα άκρα της επίθεσης.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν διέψευσε ποτέ τον Ολλανδό και με την συνεχή πίεση του αλλά και την κινητικότητα του κατάφερνε να αποτελεί έναν συνεχή πονοκέφαλο για τις αντίπαλες ομάδες. Στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον ΟΦΗ πέτυχε 21 γκολ φορώντας την φανέλα της ομάδας σε 131 παιχνίδια ενώ αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων του ΟΦΗ. Ο Μίτιτς έφυγε από την Κρήτη το καλοκαίρι του 2000 επειδή δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άρη Βασιλείου και από τον ΟΦΗ μετακόμισε στον Βύρωνα και τον Αθηναϊκό όπου ήταν και η τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Δείτε μερικά videos με γκολ του Πρέντραγκ Μίτιτς

Γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια με το οποίο ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook