Ο μήνας της πρόκλησης για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή ξεκινάει ένας μήνας, γεμάτος προκλήσεις για τον ΟΦΗ που μπορούν να τον βγάλουν και στον «αφρό».

Το πρόγραμμα τον ευνοεί και εφόσον δεν βρεθούν εμπόδια στον δρόμο του, τότε οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μπορούν να βαδίσουν στο υπόλοιπο της σαιζόν χωρίς άγχος και ανησυχίες.

Ο ΟΦΗ συγκέντρωσε 20 βαθμούς στον πρώτο γύρο, επίδοση που κρίνεται ικανοποιητική ωστόσο βάσει προγράμματος θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερη. Παρ’ όλα αυτά, οι επόμενοι 6 αγώνες εκ των οποίων οι 4 είναι στο Ηράκλειο, του δίνουν την δυνατότητα να προετοιμαστεί ψυχολογικά αλλά, κυρίως, αγωνιστικά.

Ασφαλώς και ρόλο θα παίξει η διοικητική ηρεμία που μπορεί να διαταράξει το κλίμα στον ΟΦΗ ωστόσο επί της ουσίας εφόσον οι ποδοσφαιριστές κάνουν την δουλειά τους όπως εκείνοι γνωρίζουν τότε θα έχει φύγει από την ομάδα ένα μεγάλο βάρος.

Γιατί; Μα επειδή το πρόγραμμα θεωρείται από βατό έως προσβάσιμο για να συγκεντρώσει ο ΟΦΗ περισσότερους από 10 βαθμούς μέχρι το πρώτο 10ημερο του Φλεβάρη.

Πέραν των αγώνων με τον Ατρόμητο και εκείνου με τον Λεβαδειακό στις 22 Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ θα παίξει 4 φορές στο Ηράκλειο, 3 στο «Γεντί Κουλέ» και 1 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Δόξα Δράμας, Ξάνθη και ΠΑΟΚ θα έρθουν στο Ηράκλειο και ο ΟΦΗ οφείλει να παρουσιάσει ξανά την εικόνα που συνήθισε ο κόσμος του να βλέπει και σε ματς όπως εκείνα με ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης ώστε αυτές οι νίκες να μην αποτελέσουν μια καλή ανάμνηση.

Συν τοις άλλοις, ο μήνας θα κρίνει και την παρουσία του ΟΦΗ στο κύπελλο Ελλάδας αφού στις 19 Ιανουαρίου κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όπου η πρόκληση της συμμετοχής στους «8» της διοργάνωσης είναι αρκετά μεγάλη για τον σύλλογο.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί με τους αγώνες που έρχονται για τον ΟΦΗ είναι βατό σε τέτοιο σημείο που αν «στραβώσουν» τα αποτελέσματα, τότε μπορεί να γυρίσει «μπούμερανγκ».

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ με τους 6 αγώνες

8 Ιανουαρίου

Ατρόμητος – ΟΦΗ

14 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Δόξα Δράμας

19 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός – ΟΦΗ

22 Ιανουαρίου

Λεβαδειακός – ΟΦΗ

28 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Ξάνθη

4 Φεβρουαρίου

Εργοτέλης – ΟΦΗ

12 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook