Και όμως ο ΟΦΗ είχε 7 φάσεις για γκολ στο Καραϊσκάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να μην φάνηκε, τεχνηέντως από ορισμένους, όμως ο ΟΦΗ είχε 7 με 8 φάσεις για γκολ στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρότι απουσίαζε από τον ΟΦΗ ο βασικός του επιθετικός άξονας και πρώτος σκόρερ του Μίρνες Σίσιτς η ομάδα κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα επιθετική προς την εστία του Ρόι Κάρολ. Και αν μη τι άλλο παρατηρήσαμε μεγάλη διαφορά (ως προς το καλύτερο) σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος όταν ο ΟΦΗ έκανε φάσεις με το… σταγονόμετρο!

Κάτσαμε και είδαμε ξανά τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση περνώντας από… «ακτινογραφία» ολόκληρο το παιχνίδι του ΟΦΗ. Και η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ματιά δεν καταλάβαμε ούτε εμείς οι ίδιοι πόσες φάσεις έβγαλε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Μόνο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης απείλησε σε πέντε φάσεις! Προσέξτε και φέρτε στο μυαλό σας την αναμέτρηση του Σαββάτου: Αρχικά, στο 9’ τον κέρδισε ο Κάρολ στο τετ α τετ που είχε μετά το σουτ του Θανάση Παπάζογλου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε μια καλή κεφαλιά που κόντραρε στον αέρα ο Χολέμπας. Στο 60’ βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ και αστόχησε ενώ στο 85’ τον έκοψε τελευταία στιγμή ο Μανιάτης και ενώ έβγαινε απέναντι στον Κάρολ.

Πέραν του «Κούτσια» που απείλησε μόνο ο ίδιος 5 φορές την εστία του Ολυμπιακού, ο ΟΦΗ είχε και άλλες ευκαιρίες δείχνοντας ότι βελτιώνεται συνεχώς στο επιθετικό κομμάτι. Καταρχήν, είχαμε το σουτ του Παπάζογλου που απέκρουσε ο Κάρολ στο 9ο λεπτό ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ιωαννίδης τροφοδότησε τον Λαμπρόπουλο που συνελήφθη οριακά σε θέση οφσάιντ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook