Ο έλεγχος προόδου των νέων…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από 9 αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκ και με αφορμή τις δηλώσεις Αναστόπουλου, το Gentikoule καταγράφει τον «έλεγχο προόδου» των πρωτοεμφανιζόμενων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου για την παρουσία των «7-8 νέων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ», το Gentikoule καταγράφει την μέχρι τώρα παρουσία τους αλλά και το τι έχουν δείξει στο φετινό πρωτάθλημα.

Και βεβαίως αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ ξανά στην Σούπερ Λιγκ παίρνοντας φέτος το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, ο «έλεγχος προόδου» των πρωτοεμφανιζόμενων…

Στέφανος Γουναρίδης

Ο 22χρονος είναι ο βασικός τερματοφύλακας του ΟΦΗ και μέχρι τώρα αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις της σαιζόν. Ήρθε στο Ηράκλειο δίχως να έχει παίξει ούτε 1 παιχνίδι από το 2010 και όμως κατάφερε να μπει αμέσως στην ψυχολογία του βασικού γκολκίπερ. Είχε και κάποιες άτυχες στιγμές (π.χ. με Πανιώνιο) όμως κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Παναγιώτης Κουρδάκης

Ο 24χρονος στόπερ του ΟΦΗ προέρχεται από τον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα του. Αγωνίστηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες (Πυρσός, Αναγέννηση Επανομής) και έκανε φέτος το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία. Πήρε το βάπτισμα του πυρός στην βασική 11αδα κόντρα στον Πλατανιά και από τότε δεν ξαναβγήκε. Γρήγορος στις επεμβάσεις του, καλός στις τοποθετήσεις του και άριστος τακτικά. Θετική η παρουσία του για έναν παίκτη που στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ και για αυτό υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.

Μανώλης Ζαχαράκης

Παίκτης, γέννημα – θρέμμα του ΟΦΗ περίμενε καρτερικά την ευκαιρία. Ήδη, είχε πάρει μέρος στα ιστορικά πλέι – οφ της Ν. Σμύρνης παίζοντας κόντρα στον Λεβαδειακό. Μέχρι το καλοκαίρι, όλοι έψαχναν την θέση του: Στόπερ, δεξί μπακ ή αμυντικό χαφ; Αποδείχθηκε ότι οι δύο τελευταίες θέσεις του ταίριαζαν καλύτερα. Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε (αλλά και την απουσία του Μπούρμπου) και εμφανίζεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Γιάννης Βιτώρος

Η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού ΟΦΗ, κυρίως επειδή αγωνιζόταν στο περιφερειακό με τον Γιούχτα. Ο Αναστόπουλος τον εμπιστεύτηκε και εκείνος τον δικαιώνει συνεχώς. Μπορεί να παίξει στο «φτερό» αλλά και στον άξονα δείχνοντας μεγάλη ικανότητα στο κράτημα της μπάλας αλλά και στο ένας εναντίον ενός. Μεγάλο του προσόν η ηλικία του και η δίψα για διάκριση.

Μανώλης Ροβύθης

Ο νεαρός Ηρακλειώτης επιθετικός έχει αγωνιστεί λίγα λεπτά στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη και κατά συνέπεια δεν μπορεί να κριθεί. Παρ’ όλα αυτά, έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και το αποδεικνύει σε κάθε φιλικό. Περιμένει την σειρά του για να του δοθούν ευκαιρίες.

Θωμάς Καπουράνης

Ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα και κόντρα στην ΑΕΚ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στην συνέχεια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού μένοντας εκτός για κανένα 20ημερο. Έχει δείξει θετικά στοιχεία και εντυπωσιάζει με την ταχύτητα και την καλή τεχνική που έχει.

Κώστας Μπανούσης

«Πρωτάρης» στην Σούπερ Λιγκ αλλά με μεγάλες εμπειρίες σε χαμηλότερες κατηγορίες. Αν και μέσος, πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Football League 2. Καθιερώθηκε στην θέση του αμυντικού μέσου και τα έχει πάει περίφημα. Τσαμπουκάς μέσα στο γήπεδο, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στην «φωτιά» και με καλή τεχνική κατάρτιση.

Αλέξης Περογαμβράκης

Ο «Πέρο» ταλαιπωρείται από το… στρατιωτικό του με αποτέλεσμα να απουσιάζει από αρκετές προπονήσεις. Στην δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ δείχνει πιο ώριμος αλλά και αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία που του δίνεται. Ταχύς, καλός με την μπάλα στα πόδια θα δείξει ακόμα περισσότερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook