Ο Γιώργος Σαμαράς με την φανέλα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει φωτογραφίες του διεθνούς επιθετικού με την φανέλα του ΟΦΗ από την παιδική του ηλικία. Η αγάπη του για τα «ασπρόμαυρα» και η παρουσία του στην Θύρα 4.

Ο Sam είναι πλέον ένας από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς της Ευρώπης μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε με την Σέλτικ και ιδιαίτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ίδιος όπου βρέθηκε, ποτέ δεν ξέχασε την πρώτη του μεγάλη (ποδοσφαιρική) αγάπη και πάντα είχε να λέει για τον ΟΦΗ.

Άλλωστε, από μικρή ηλικία – λόγω του πατέρα του, Γιάννη – βρέθηκε στο «Βαρδινογιάννειο» και αποτέλεσε μέλος μιας μεγάλης «φουρνιάς» ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στα πρόθυρα της μεγάλης ομάδας.

Όπως στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Gentikoule, με τον Γιώργο Σαμαρά να βρίσκεται στην κεντρική μαζί με δύο… «μπόμπιρες» που μπορεί να μην αγωνίστηκαν στην μεγάλη ομάδα από συγκυρίες, όμως σίγουρα αποτέλεσαν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Κρητικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Πετρά και Χάρη Ματθαιάκη με τον πρώτο να αγωνίζεται σήμερα στον Ρούβα και τον δεύτερο να ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε ακόμα να δείτε τον Γιώργο Σαμαρά, σε μεγαλύτερη ηλικία, με άλλους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όπως ο «κολλητός» του Στέλιος Πρινιανάκης που σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα του Ζαρού.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook