Παρασκήνια

Μανώλης Σαρρής / 17/02 20:02

Η αγωνία για τον φίλο του ΟΦΗ

Η παρέμβαση των φίλων του ΟΦΗ και η ψύχραιμη αντίδραση του διαιτητή στην έκκληση για βοήθεια. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ένας οπαδός του ΟΦΗ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε στον Αντώνιου ζητώντας του να πάει γιατρός στην κερκίδα που βρίσκονταν ο κόσμος της ομάδας. Ο διαιτητής από την Ανατολική Αττική έδειξε  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 17/02 18:19

Φιλάκια πολλά και «ασπρόμαυρα»

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τα «τρίμπαλα», η «μονταζιέρα» της συμπρωτεύουσας συνεχίζεται και που να δείτε ορισμένοι τι σας έχει για μετά. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου απέδειξαν και αυτήν την αγωνιστική ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και είναι τρένο που δεν μπορεί να το εκτροχιάσει κανένας. Έτσι λίγα λεπτά μετά τη νίκη του ΟΦΗ  … Read more

Gentikoule.gr / 16/02 17:58

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 15/02 16:24

Ο… μποξέρ «Μόνια»!

Ο Μανώλης Μονιάκης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου προπονείται στο μποξ με την βοήθεια του γυμναστή του ΟΦΗ Νίκο Αμανατίδη.

Μανώλης Σαρρής / 15/02 14:41

Photos / Τελικά ποιος είναι «ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του τις τύχες της Βέροιας»;

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της Βέροιας και παρατηρούμε πως στην πόλη της Ημαθίας ασκείται έντονη κριτική στον ιδιοκτήτη, δίχως ωστόσο να κατονομάζεται το ποιος είναι αυτός. Δείτε και τα δημοσιεύματα μετά την ήττα από τον Άρη.

Μανώλης Σαρρής / 15/02 13:26

Ο ΟΦΗ, ο Ταλέντο και η Καλλιθέα

Σήμερα έκανε την εμφάνιση της η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδωσε σημάδια ζωής μετά από 2 μήνες και αξίζει να αναφερθούμε στο παρασκήνιο του ενδιαφέροντος του ΟΦΗ.

Μανώλης Σαρρής / 14/02 18:53

Ένας χρόνος χωρίς τον Μηνά…

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Μηνάς Καβαλίνης έφυγε από  την ζωή και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο.