Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 23/08 14:07

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με την Ομόνοια

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού με την Ομόνοια που θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Κυριακής (27/8, 8μμ) στο Γεντί Κουλέ. «Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μανώλης Σαρρής / 23/08 13:37

Νέα «πόρτα» των μετόχων στον ΟΦΗ!

Απογοητευτική ήταν η ανταπόκριση των μετόχων στην πρόσκληση του Φώτη Τσάλου καθώς από όλους όσους… ήταν μπροστά εδώ και δύο χρόνια, μόλις τρεις βρέθηκαν στο χθεσινό δείπνο.

Μανώλης Σαρρής / 22/08 19:39

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου!»

Ο Παύλος Αδάμος έπιασε αμέσως δουλειά και το απόγευμα της Τρίτης έδωσε το παρόν στο «Βαρδινογιάννειο». «Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε ώστε να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται» δήλωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ.

Μανώλης Σαρρής / 22/08 17:48

«Όραμα μου είναι να παίξει ο ΟΦΗ στην Ευρώπη»

Αποκαλυπτικός, ειλικρινής και αυθεντικός. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο Gentikoule σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου μίλησε για τους πάντες και τα πάντα αλλά και για τον μεγάλο προσωπικό στόχο που βάζει για τον ΟΦΗ. Σε μια συνέντευξη 2.200 λέξεων λέει πολλά και άκρως ενδιαφέροντα.

Μανώλης Σαρρής / 22/08 15:17

Συναντήθηκε με τον Γραμμένο ο Τσάλος!

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, ο Φώτης Τσάλος βρέθηκε στο Γουδί και συζήτησε μαζί του για τον ΟΦΗ και όχι μόνο.

Μανώλης Σαρρής / 22/08 14:09

«Ο ΟΦΗ πρέπει να δουλεύει επαγγελματικά»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Πέτρος Μαρινάκης που επέστρεψε στον ΟΦΗ μετά από δύο χρόνια. «Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Μανώλης Σαρρής / 22/08 13:55

«Στην φιλόξενη Μεσαρά θα βρεθεί την Πέμπτη ο ΟΦΗ»

O OΦΗ γνωστοποίησε την διεξαγωγή του φιλικού με το Τυμπάκι που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης τονίζοντας στην ανακοίνωση του ότι «ο ΟΦΗ αποδέχτηκε την πρόσκληση με σεβασμό στην φίλη ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου».