Στα χέρια Γερμανών ο Αιγινιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αιγινιακός θα συνεχίσει τελικά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League καθώς πέρασε στα χέρια Γερμανών επενδυτών.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Γιάννης Νιώπας θα παραμείνει κοντά στα πρώτα βήματα του νέου καθεστώτος, υποστηρικτικά, συμβουλευτικά και για να βοηθήσει στον εγκλιματισμό τους, αλλά δεν θα έχει άλλο μετοχική ανάμειξη. «Ήταν η καλύτερη δυνατή λύση απ’ όλους. Διέκρινα σοβαρότητα και τους εύχομαι καλή επιτυχία» ήταν το σχόλιό του στην «ΑRENA PRESS».

Σήμερα ο νέος πρόεδρος, Βασίλης Ζίρνας, θα παραστεί στην προπόνηση για τις πρώτες… συστάσεις, ενώ αναμένονται σήμερα και πληρωμές! Ο Κώστας Νικολαϊδης αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο, ενώ για τον Θωμά Σβαρνόπουλο όλα είναι ανοιχτά.

Μαζί με τον Ζίρνα, που ασχολείται με εμπόριο αυτοκινήτων και εκπροσώπηση παικτών (για παράδειγμα έφερε στην Ελλάδα τον Σέρβο φορ, Αλεξάνταρ Μίλιτς, με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα, Βατανιακό, Κισσαμικό, Παναιγιάλειο και φέτος Απόλλωνα Λάρισας), είναι ακόμα δυο ισχυροί οικονομικά επενδυτές (ονόματι Φώτης και Χρήστος), που ασχολούνται με εμπόριο και μαγαζιά εστίασης, με έδρα τη Φρανκφούρτη και πιο ειδικά το Βιζμπάντεν.

Ήδη πέσανε υπογραφές στο «deal», με τον Βασίλη Ζίρνα να τονίζει στην «ΑRENA PRESS»: «Οι νέοι επενδυτές είχαν κάποιες ομάδες στη Γερμανία σε μικρότερες κατηγορίες και θα ενισχύσουν τον Αιγινιακό τον χειμώνα, με 4-5 προσθήκες, για να σωθεί.

Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα γιατί είχε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά είναι νωρίς.

Οι δυο καταγόμαστε από τη Θεσσαλονίκη και ο ένας από το Σούλι.

Στην προεδρία πιθανότατα μπαίνω εγώ.

Δεν θέλουμε τυμπανοκρουσίες, δε μας νοιάζει η δημοσιότητα. Μετά το φιλολογικό ενδιαφέρον μπήκαμε στην πράξη μέσω ενός μεσάζοντα φίλου.

Μέναμε στη Γερμανία και νοσταλγούμε την Ελλάδα.

Ο Αιγινιακός είναι υγειές σωματείο, με λίγα χρέη, βλέπετε τι θέματα έχουν άλλες ομάδες.

Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο, να βγάλουμε νέους παίκτες, όπως έγινε με Κιβρακίδη, Πασαλίδη, Κυνηγόπουλο και η φιλοσοφία του Κώστα Νικολαϊδη μας ταιριάζει».

Πλέον, με ανεβασμένη ψυχολογία στο Αιγίνιο προετοιμάζονται για την πρώτη νίκη την Κυριακή, εντός με τον Παναιγιάλειο.

arenapress.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook