Καλά τα λες Κατσουράνη: “Δεν σώζεται η κατάσταση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκεί στην Παναχαϊκή δεν βρέχει, σας φτύνουν. Ναι, να το δεχτείτε – όσο και αν σας φαίνεται βαρύς ο χαρακτηρισμός (αν και είναι επιεικέστατος) για τις ύπουλες διαρροές τόσων εβδομάδων.

Στην Πάτρα πάνε να το παίξουν καλά παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Βγάζουν προς τα έξω ένα αγγελικά πλασμένο πρόσωπο δίχως βέβαια να μπορούν να το υποστηρίξουν. Με χίλια και 2 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο, τι μπορούν να πουν; Όσο και αν δουλεύουν οι P.R. του Κατσουράνη με γνωστούς δημοσιογράφους της Αθήνας, Παναχαϊκή ήταν και Παναχαϊκή θα μείνει. Καμία σχέση με τον ΟΦΗ.

Επειδή όμως κουραστήκαμε να βλέπουμε την υποκριτική στάση τους, ας γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω. Πριν κανένα δίμηνο όταν έγινε Δ.Σ. της Football League και ο Κατσουράνης… ξέσπασε για την κατάσταση στην κατηγορία: “Δεν σώζεται η κατάσταση”. Καλά τα είπες Κώστα Κατσουράνη. “Δεν σώζεται η κατάσταση” από παράγοντες σαν της Παναχαϊκής που πάνε να διεκδικήσουν κάτι που δεν το δικαιούνται – στηριζόμενοι σε αστείες καταγγελίες και αστεία – ανύπαρκτα στοιχεία.

“Δεν σώζεται η κατάσταση” όταν υπάρχουν ομάδες σαν την δική σου που παίζουν ανέντιμα και ανήθικα. Όταν πάτε να κλέψετε κάτι που κερδήθηκε μέσα στα γήπεδα ΠΑΝΑΞΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ. Η διαφορά των 11 βαθμών το αποδεικνύει. Η “3αρα” στην Πάτρα το αναδεικνύει ακόμα περισσότερο. Αποδείχθηκες μικρόψυχος και μικροπρεπής που ήσουν ο μόνος που δεν έδωσες ούτε ένα “μπράβο” στον ΟΦΗ που ξεπέρασε τα προβλήματα του και αποδείχθηκε μεγάλος μέσα στα γήπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook