Τα έμαθες τα νέα Ευγένιε;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα έμαθες τα νέα Ευγένιε; Έμαθες ότι τρία από τα… παιδιά σου ετοιμάζουν κάτι καλό για τον ΟΦΗ;

Έμαθες ότι ο Ηλίας, ο Γιάννης και ο Γιώργος είναι στο αγαπημένο τους (σου) Ηράκλειο και κάνουν σχέδια για την ομάδα της καρδιάς τους (σου); Πρέπει να έφτασαν τα νέα εκεί πάνω Ευγένιε και συ είναι σίγουρο ότι είσαι σε μια γωνιά και χαμογελάς χαρούμενος για τις εξελίξεις…

Θυμάσαι, Ευγένιε τα παιδιά σου τον περασμένο Νοέμβριο που είχαν έρθει για σένα στο Ηράκλειο; Για να σε τιμήσουν και να σου δείξουν πόσο σε αγαπούν;

Από τότε, γεννήθηκε ουσιαστικά στο μυαλό κάποιων αυτή η ιδέα. Γιατί έβλεπαν τον ΟΦΗ να αργοπεθαίνει, Ευγένιε. Τον έβλεπαν να βυθίζεται στο σκοτάδι και από τότε στριφογύριζε στο μυαλό τους να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν. Τον Γιάννη, τον Ηλία τους ξέρεις καλά.

Ο Γιάννης ήταν στον ΟΦΗ όταν ήρθες εσύ και ταιριάξατε απόλυτα γιατί βλέπατε με το ίδιο μάτι το ποδόσφαιρο. Μαζί σου από φορ έπαιξε ως και εξάρι στο τέλος της καριέρας του και τα πήγε περίφημα γιατί ήταν παιχταράς.

Αγάπησε όμως και τον ΟΦΗ όπως τον αγάπησες και εσύ. Έκλαψε όταν του είπαν να πάει στον Παναθηναικό. Ποιος άλλος θα το έκανε. Και μετά από σένα στάθηκε στην ομάδα στα μπαράζ και την κράτησε κατηγορία. Ιδιαίτερη περίπτωση και ο Ηλίας.

Δικό σου παιδί τον έφερες στο Ηράκλειο και τον έριξες κατευθείαν στα βαθιά. Σε εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι με την Σλάβια στο Ηράκλειο. Από τότε δεν ξαναβγήκε από την ομάδα.

Ο Ηλίας αγάπησε τον ΟΦΗ, είναι σίγουρο ότι έπαιξες σημαντικό ρόλο και εσύ γι` αυτό.

Αγάπησε και σένα και το έδειξε περίτρανα τον περασμένο Νοέμβριο όταν αυτός και όλα τα υπόλοιπα παιδιά σου ήρθαν για να σου δώσουν χαρά και να απαλύνουν τον πόνο σου. Τον Γιώργο δεν τον είχες παίκτη αλλά αυτός σε είχε σαν ποδοσφαιρικό του πατέρα.

Βγήκε από τις Ακαδημίες και έφτασε ψηλά ανεμίζοντας και την σημαία του ΟΦΗ, όπου κι αν πήγε από την Ολλανδία και την Αγγλία μέχρι και την Σκωτία.

Οι τρεις τους είναι τώρα εδώ, ξανάσμιξαν αυτή την φορά όχι για να κλάψουν όπως έκαναν την τελευταία φορά που ήρθαν στο δικό σου κατευόδιο αλλά για να φέρουν το χαμόγελο στους φίλους του ΟΦΗ.

Για να φέρουν την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Βάλε τα δυνατά σου Ευγένιε. Κάνε να πετύχει και αυτό όπως κάθε τι που έκανε χαρούμενο εσένα και μαζί τον κόσμο του ΟΦΗ…

Νίκος Μαρκάκης / Εφημερίδα Πατρίδα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook