Κβιρκβέλια:»Παίζαμε χωρίς τους καλύτερους παίκτες μας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Σε άλλο ένα παιχνίδια δεν τα καταφέραμε… Παίξαμε χωρίς τους Εστογιανόφ και Ριέρα, που είναι κάτι σαν… χρυσάφι για μας. Όταν λείπουν αυτοί, είναι δύσκολα για τον Πανιώνιο. Πλέον, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι», είπε.

«Πρέπει να το ξεπεράσουμε», τόνισε ο Ρόκας.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε την πρωτοβουλία. Μετά το πρώτο γκολ του ΟΦΗ γεμίσαμε με εκνευρισμό και πίεση. Δεν αντιδράσαμε σωστά. Χρειαζόταν περισσότερη λογική, ώστε να πάμε το ματς εκεί που θέλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ορεξάτοι, βάλαμε το γκολ, αλλά σε ανύποπτη στιγμή ο ΟΦΗ έβαλε και άλλο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και έπρεπε να το κερδίσουμε. Από τη στιγμή που μείναμε πίσω τόσο νωρίς ήταν λογικό να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Και στα δύο ημίχρονα μπήκαμε και πιέσαμε. Ο ΟΦΗ όποτε πέρασε το κέντρο σκόραρε. Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική».