Νίκη για να αποφύγει τα play out

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή των play out καλείται να κάνει ο Αγροτικός Αστέρας την Κυριακή (8/5), υποδεχόμενος χωρίς κόσμο τον φορμαρισμένο Πανθρακικό.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει, αλλά και την απουσία του κοινού της (το ματς θα γίνει ξανά κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των γνωστών οφειλών προς την εφορία), η ομάδα του Ευόσμου είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα, για να «σπάσει» το αήττητο σερί της ομάδας της Κομοτηνής με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι.

Άλλωστε, μετά την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και πριν το νέο «τελικό» στο Ελληνικό με τον Εθνικό, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας για τους «σταχυοφόρους», αν δεν θέλουν να εμπλακούν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play out για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Βασίλης Αντωνιάδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γόγολο, Κούτση και Τσούκλη, στους τραυματίες Γέσιτς και Λαμπάκη, αλλά και στον στρατευμένο Μερεσιώτη. Στην αποστολή του Αγροτικού Αστέρα μετέχουν οι Γλύκος, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Αγγελόπουλος, Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Κωνσταντινίδης, Στεφανίδης (πιθανή ενδεκάδα), Γουναρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Κονέ, Σαμουηλίδης, Αβραμόπουλος, Νικολόπουλος και Οκουμούσης.