Τζόρτζεβιτς: “Ειμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς μίλησε στο basketnet.gr και άφησε ανοικτά τα πάντα για το μέλλον του στον ΟΦΗ.

-Πως σου φαίνεται η Κρήτη;

«Πραγματικά έχω αγαπήσει το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό μέρος με απίστευτα τοπία και υπέροχους ανθρώπους. Πριν έρθω στον ΟΦΗ είχα επισκεφτεί το νησί ακόμη μία φορά για διακοπές και είχα εντυπωσιαστεί. Πλέον, έχω γνωρίσει καλύτερα τον τόπο και έχω εντυπωσιαστεί».

-Είσαι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ;

«Ο ΟΦΗ είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ένας υγιής οργανισμός με ανθρώπους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους τόσο στη διοίκηση όσο και στο τεχνικό επιτελείο. Τα πάντα δουλεύουν στην εντέλεια εδώ. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχάσω και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, που είναι πάντα στο πλευρό μας και μας συμπαραστέκεται».

-Θα σε ενδιέφερε το ενδεχόμενο να παραμείνεις στην ομάδα;

«Η σεζόν ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Μετά το φινάλε της θα μιλήσω με τους ιθύνοντες της ομάδας για να δούμε τι θα γίνει. Το βέβαιο είναι πως είμαι χαρούμενος στον ΟΦΗ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο και συνεργάζομαι με έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι ο Φώτης Τακιανός, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στην ομάδα δείχνοντάς μου εμπιστοσύνη».

-Ποιά η γνώμη σου για το ελληνικό μπάσκετ;

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα πασίγνωστη για το μπάσκετ της. Έχει μεγάλες επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 6 ευρωπαϊκά! Πρόκειται για δύο σπουδαίες ομάδες, από τις κορυφαίες της Ευρώπης».

-Πώς κρίνεις το επίπεδο της Α2;              

«Το επίπεδο της ελληνικής Α2 είναι ιδιαίτερα υψηλό. Πρόκειται για μια σκληρή κατηγορία όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Ακόμη και οι ομάδες που βρίσκονται ψηλά, όπως η ΑΕΚ, ο Κόροιβος ή η Καβάλα μπορούν να ηττηθούν από οποιονδήποτε».

-Θεωρείς πως δίκαια η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση και μια… ανάσα από την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία;

«Η ΑΕΚ είχε από την αρχή της σεζόν καθαρό μυαλό. Σκεφτόταν την άνοδο στην Α1 και ήταν προετοιμασμένη κατάλληλα ώστε να τα καταφέρει. Είναι μια καλή ομάδα και νομίζω πως δίκαια ανεβαίνει».

-Θα σε ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αγωνιστείς στην ελληνική Α1;

«Σίγουρα θα ήθελα να παίξω στην Α1. Στη Σερβία έχω αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και θα ήταν καλό για μένα να δοκιμάσω και στην ελληνική Α1. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου, που όλοι οι Ευρωπαίοι παίκτες θα ήθελαν να αγωνιστούν».

-Παρακολουθείς τις ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα;

«Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν είναι θετικά. Ωστόσο, όπως έδειξαν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί. Πρόκειται για δύο μοντέρνες ομάδες που παίζουν όμορφο μπάσκετ. Το έργο τους απέναντι σε συλλόγους όπως η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ ειναι δεδομένα πολύ δύσκολο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook