Ήττα στο σουτ στην Βέροια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με κορυφαίο τον πρώην παίκτη του, Χάρη Πλιούκα, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 65-63 στο τελευταίο δευτερόλεπτο με μοιραίο παίκτη τον Σταμπουλή που αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του ΟΦΗ με κορυφαίους τους Χάλαρη, Στυλιανού και Μποχωρίδη.

Είναι δεδομένο ότι κάθε ματς από εδώ θα είναι για τον ΟΦΗ με το μαχαίρι στα δόντια λόγω του μειωμένου ρόστερ και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Έτσι και στην Βέροια, ο ΟΦΗ βγάζοντας το παιχνίδι με σχεδόν 7 παίκτες πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του αλλά δεν απέφυγε την ήττα στα σημεία μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά στα πρώτα 15 λεπτά όταν ο Φίλιππος είχε το προβάδισμα συνεχώς φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στους 10 πόντους (31-21). Οι παίκτες του Τακιανού αντέδρασαν αμέσως και με ένα σερί 2-12 μείωσαν στον πόντο (34-33) μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Με το κλείσιμο του ημιχρόνου ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα με 36-37 και το παιχνίδι έγινε για ντέρμπι σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα με το Νίκο Στυλιανού να παίρνει σωστές επιλογές στην επίθεση και η ομάδα προηγήθηκε με 4 πόντους (45-49) και στην συνέχεια με 49-53 με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 50-54. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο και 1,42 πριν το τέλος του αγώνα, ο Στυλιανού έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ με 59-61. Ο Πλιούκας απάντησε με τρίποντο και ο Φίλιππος προηγήθηκε με 62-61 με το τελευταίο λεπτό να πηγαίνει στις βολές. Ο Γκιουλέκας στα 7 δευτερόλεπτα έκανε το 65-63 και ο Σταμπουλής στο σουτ του αγώνα αστόχησε χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον ΟΦΗ!

Δείτε το LIVE του αγώνα

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook