Παρασκήνια

Μανώλης Σαρρής / 18/01 21:38

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Γενάρη

Ο Μανώλης Φαζός άφησε πίσω του μια πολύ κακή χρονιά όπως ήταν το 2017 και με τις εμφανίσεις του αποτελεί την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του ΟΦΗ για το 2018.

Μανώλης Σαρρής / 18/01 17:51

Ω, τι κόσμος μπαμπά!

Η φωτογραφία είναι αρχείου γιατί οι ανθρώποι που παίρνουν τις αποφάσεις δεν ξέρουν τι θα πει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Το χθεσινό «πέταλο» δεν είχε καπνογόνα γιατί πάνω από όλα σκέφτονται τον σύλλογο αλλά είχε τέτοια ένταση που κάποιες στιγμές ένιωθες ότι θα πέσει το γήπεδο.

Gentikoule.gr / 18/01 16:10

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 17/01 23:07

Συνθήματα και για την Μακεδονία!

Οι οπαδοί του ΟΦΗ κρέμασαν πανό για την Μακεδονία και παράλληλα φώναζαν συνθήματα με αποτέλεσμα να χειροκροτήσει όλο το γήπεδο.

Μανώλης Σαρρής / 17/01 12:50

Το μήνυμα προς τους… νεόπλουτους

Αρκετοί στον κόσμο της Football League θεωρούν ότι τα λεφτά είναι που παίζουν τον ρόλο τους αλλά στην ζωή και την μπάλα υπάρχουν πολύ σημαντικότερα αγαθά.

Gentikoule.gr / 15/01 17:03

Ο ΟΦΗ… έφαγε τον Γκουτσίδη

Στην πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Μανώλης Σαρρής / 13/01 22:43

Οι ευχές των παικτών στον… πατέρα «Πέρο»

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έστειλαν τις δικές τους ευχές στον Αλέξη Περογαμβράκη που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Το κλίμα στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμηματος είναι εξαιρετικό και όλοι είναι μια οικογένεια. Αυτό φάνηκε και μέσα από το μηνυμα που έστειλε ο Νίκος Πουρτουλίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.