Τακιανός: «Η ενημέρωση είναι μηδέν για τη νέα χρονιά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Τακιανός άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του στον ΟΦΗ παρομοιάζοντας τον ΟΦΗ με ένα… «αμάξι» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο ΟΦΗ, μέσα σε μια ιδιαίτερα προβληματική χρονιά, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής του και το ερωτηματικό είναι η παρουσία του Φώτη Τακιανού στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σαιζόν. Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Αετό ότι «το τι θα κάνει ο ΟΦΗ του χρόνου είναι θέμα διοίκησης. Μου έδωσαν ένα αμάξι, δεν ξέρω τι θα γίνει το αμάξι αυτό. Εγώ είμαι επαγγελματίας και δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη σαιζόν. Αυτήν την στιγμή η ενημέρωση είναι μηδέν για την επόμενη σαιζόν».

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι με τον Αετό: «Επειδή ειναι μια στιγμή χαράς θα ήθελα να αναφερθώ μόνο σε αυτό το κομμάτι. Να πω ευχαριστώ στον κόουτς και συγχαρητήρια γιατί είναι ένας άξιος προπονητής. Ο Αετός δικαίως πρέπει να είναι στην Α2. Όσον αφορά το παιχνίδι υπήρχε η πίεση του πρέπει γιατί κάποιος, βλέποντας την βαθμολογία θα πει ότι ο ΟΦΗ κινδυνεύει. Βλέπαμε το σενάριο της τριπλής βαθμολογίας και δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Έτσι έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι. Έπρεπε να το κάνουν μέσα από αντίξοες συνθήκες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Είναι μια μέρα χαράς, θέλουμε να διασκεδάσουμε την επίτευξη του στόχου. Πριν από κάμποσο καιρό είχα πει ότι το βιβλίο που λέγεται ΟΦΗ 2014 – 2015 δεν είχε κλείσει, σήμερα ολοκληρώνεται. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κατέθεσαν την ψυχή τους και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια στο 100%. Δικαιούνται να νιώθουν δικαιωμένοι και χαρούμενοι γιατί το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έζησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook