Κοντά στον Φοίνικα Λάρισας ο Μαυρογιάννης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λάρισα, ο πρώην πλέι – μέικερ του ΟΦΗ βρίσκεται κοντά στον Φοίνικα Λάρισας.

Η ζωή συνεχίζεται και παρά τις συνθήκες που επικρατούν οι αθλητικοί σύλλογοι υποχρεούνται να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά. Έτσι οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται από την πλευρά της νέας διοίκησης του Φοίνικα Λάρισας, που αναζητά έναν πλέι μέικερ, ένα «δυάρι» και έναν ψηλό, καθώς ο Φάνης Παπακώστας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, μιας και δεν υπήρξε εξέλιξη στις επαφές, με τον έμπειρο σέντερ να μην μένει ικανοποιημένος από τις διαθέσεις της διοίκησης.

Για τις θέσεις των γκαρντ πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του Φοίνικα έχει μπει ο 23χρονος Βολιώτης, Γιώργος Μαυρογιάννης. Αν και οι άνθρωποι της λαρισαϊκής ομάδας δεν επιβεβαιώνουν τίποτε προς το παρόν, όπως συνηθίζουν άλλωστε, ο 23χρονος γκαρντ δείχνει να τους απασχολεί για τα καλά.

Ο Μαυρογιάννης είχε μεταπηδήσει από τη Νίκη Βόλου στο εφηβικό τμήμα του Άρη, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στον Φίλιππο Βέροιας και πέρυσι στην ομάδα του ΟΦΗ. Αν και νεαρός σε ηλικία έχει αρκετές παραστάσεις από την Α2 Εθνική κατηγορία, έχοντας παράλληλα αποτελέσει και μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων στο παρελθόν.

πηγή: thessaliatv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook