Οδεύει στο τοπικό ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ανυπαρξία του ΟΦΗ και η έλλειψη επιλογών ρίχνουν το τμήμα μπάσετ 4 κατηγορίες και πιθανότατα η επόμενη σαιζόν θα τον βρει, πιθανότατα, στο τοπικό πρωτάθλημα.

Όσο και κάποιοι να ξινίζουν και να προσπαθούν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους, οι εξελίξεις που έρχονται στο τμήμα μπάσκετ είναι ραγδαίες και άκρως δραματικές. Όπως όλα δείχνουν, ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα αφού δεν υπάρχουν τα ελάχιστα έσοδα για να παραμείνει σε εθνική κατηγορία.

Μια προσπάθεια 7 χρόνων που βρήκε τον ΟΦΗ να επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, φαίνεται ότι πάει στράφι αφού λύση δεν βρίσκεται. Κάποιοι θέλησαν να βάλουν στο “κάδρο” τον Δανδάλη για τους δικούς τους, προσωπικούς λόγους, όμως κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Ότι έχει ευθύνη εκείνος, έχει, αλλά δεν έχει την μεγαλύτερη. Και κυρίως κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν πάλεψε, δεν προσπάθησε και δεν μόχθησε για να βρεθεί λύση για το τμήμα μπάσκετ. Είναι όμως ντροπή για έναν σύλλογο του μεγέθους του ΟΦΗ να μην μπαίνει καν στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο για τις εξελίξεις αλλά κυρίως για ποιους λόγους η ομάδα οδεύει στο τοπικό πρωτάθλημα γράφοντας μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook