Στο Final 4 Κρήτης οι παίδες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα πιτσιρίκια του Μάνου Καρλάφτη συνέτριψαν τον Ηρόδοτο με 69-34 και με ρεκόρ 15-3 τερμάτισαν στην πρώτη θέση παίρνοντας ένα από τα εισιτήρια για το Final 4 Παίδων Κρήτης.

Στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική περίοδο, η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη, με αντίπαλο την ομάδα του Ηροδότου πήρε εύκολα τη νίκη (34-69) και φτάνοντας το ρεκόρ των 15 νικών και 3 ητών στη περίοδο, κατέκτησε πανάξια την πρώτη θέση της  Παίδων της ΕΚΑΣΚ. Τώρα το μυαλό όλων στρέφεται στο FINAL 4, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις αρχές του Μάρτη.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ανδρογέα, Πεδιάδα, που αμφότεροι κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους στη Β κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ. Ο νικητής από διπλό αγώνα μπαράζ μεταξύ τους θα είναι ο αντίπαλος τους ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό. Ο άλλος ημιτελικός θα γίνει μεταξύ των ομάδων του Εργοτέλη και του ΑΓΟΡ. Ο ΟΦΗ συγχαίρει τις ομάδες που θα τον συνοδεύσουν στο FINAL 4, και ελπίζει να γίνουν 4 καλοί αγώνες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αντάξιοι του μπάσκετ που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν οι ομάδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook