Μαϊστρέλης: «Δεν περιγράφεται το συναίσθημα να παίζεις στο ΒΑΚ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο γκαρντ του ΟΦΗ, Βασίλης Μαϊστρέλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την νικηφορά πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, την φετινή προσπάθεια της ομάδας, τον στόχο αλλά και τον κόσμο της.

Ο ΟΦΗ μπήκε με το δεξί στην… επανεκκίνηση, επικρατώντας στο κατάμεστο ΒΑΚ με 88-80 της Νίκης Αμαρουσίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (2ος όμιλος).

Ο γκαρντ της ομάδας, Βασίλης Μαϊστρέλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ, τον στόχο αλλά και τον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα είπε o Βασίλης Μαϊστρέλης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νικηφορά πρεμιέρα με την Νίκη Αμαρουσίου (88-80)

«Η ατμόσφαιρα στο ΒΑΚ ήταν εκπληκτική. Είχε πολύ κόσμο το κλειστό και αυτό μας… άγχωσε περισσότερο αφού ήταν και πρεμιέρα και το άγχος ήταν δεδομένο. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Μπήκαμε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση. Τότε λύθηκαν τα… πόδια μας και πήραμε την σημαντική πρώτη νίκη. Θέλαμε να κάνουμε νικηφόρο ξεκίνημα στην νέα προσπάθεια που κάνουμε. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε που μας ώθησε στην νίκη».

Για τον φετινό στόχο του ΟΦΗ

«Η ομάδα έκανε μία νέα αρχή και θέλει στήριξη και υπομονή. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλα τα εντός έδρας ματς κατ΄αρχήν. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα και έναν κορμό που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ και πάλι σε υψηλά…. μονοπάτια. Ο ΟΦΗ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα και κανένα. Η διοίκηση ήταν ξεκάθαρη το καλοκαίρι στις συζητήσεις που κάναμε οτι θα πάμε δειλά δειλά στην καταξίωση. Φέτος δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος αλλά να μείνουμε στην κατηγορία και να παίξουμε σωστό μπάσκετ. Βέβαια τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ

«Έγινε ένας σωστός συνδυασμός νέων παικτών με παλιότερων. Το… πάντρεμα θα φέρει αποτέλεσμα αφού υπάρχει καλή χημεία. Έχουμε καλή ομάδα με εμπειρία και φρεσκάδα».

Για τον ίδιο

«Σίγουρα και για μένα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή αυτά που έζησα στο πρώτο μου επίσημο ματς με τον ΟΦΗ. Αυτό που ζούμε είναι παραπάνω από τις προσδοκίες μας. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε. Όπως είχε δηλώσει και ο Αγαπιάδης η ομάδα λειτουργεί 100% σε επαγγελματικά πρότυπα, αν και δεν είμαστε επαγγελματίες. Θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ. Πέρυσι πέρασα δύσκολα αλλά φέτος είμαι διψασμένος αν προσφέρω. Η συμφωνία το καλοκαίρι ήρθε αμέσως, το ήθελα και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση που μου έγινε».

Για την απόφαση του ΟΦΗ να μην κατέβει στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2

«Εκ του αποτελέσματος κρίνεται σωστή. Η ομάδα πρέπει με σταθερά βήματα να ξανασταθεί στα πόδια της μετά την περυσινή χρονιά, που ήταν από τις χειρότερες και πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της. Ανασυντάσουμε τις δυνάμεις και προχωράμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (2ος όμιλος)

«Είναι πολύ δύσκολο. Έχει σταθερές ομάδες που τις ξέρω από τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζα στον Ηρόδοτο. Έχουμε μία πρώτη εικόνα πάνω κάτω από όλες τις ομάδες αλλά θα τις δούμε και από κοντά. Δεν υπάρχει φαβορί. Στην πρεμιέρα δεν είχαμε κάποια μεγάλη έκπληξη».

Για το ματς της Κυριακής με την Πεντέλη

«Είναι δύσκολο ματς. Δεν υπάρχει Αθηναϊκή ομάδα που να μην είναι καλή στην έδρα της. Δεν έχω και την πιο ξεκάθαρη εικόνα από την ομάδα αλλά εμείς πάμε για την νίκη. Θα παλέψουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για τους προπονητές της ομάδας Κόκκινο – Καρλάφτη

«Τον κ. Κόκκινο τον ξέρω καλά και έχουμε συνεργαστεί για πολλές σεζόν στο παρελθόν αλλά και σε τμήματα υποδομής. Αυτός είναι ο πρώτος προπονητής μας. Ξέρω τι ζητάει. Με τον κ. Καρλάφτη συνεργάζομαι για πρώτη φορά και έχουμε μία άψογη συνεργασία».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ

«Έχω ξαναπαίξει στον ΟΦΗ όταν έπαιζε στο τοπικό. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και αυτό δεν το έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Το ξέρουμε οτι δεν πρέπει να μας… κομπλάρει ο κόσμος αλλά να μας δίνει ώθηση για νίκες. Να διαχειριστούμε σωστά την παρουσία του χωρίς να μας αγχώνει το γεμάτο γήπεδο.  Το συναίσθημα δεν περιγράφεται να παίζεις μπροστά στο ΒΑΚ στους φίλους του ΟΦΗ».

Για τον Ηρόδοτο

«Πέρυσι ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν. Τελικά κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα, ήρθε και έφυγε ο κ. Δημητριάδης και τελικά η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Δεν πήγε καλά η σεζόν για όλους μας».

Το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΟΦΗ

«Να έρχεται να μας βλέπει. Μας βοηθάει ψυχολογικά να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν μπορώ να του εγγυηθώ που θα τερματίσουμε αλλά να ξέρουν οτι 100% θα δίνουμε οτι έχουμε στο παρκέ. Μακάρι να είναι δίπλα μας και να έρχονται να ευχαριστιούνται τα ματς. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook