Κόκκινος: “Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μανούσο Μαυροειδή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μεγάλο διπλό πήρε μέσα στο κλειστό του ΔΑΚ ο ΟΦΗ κερδίζοντας με 79-85 τον Άρη Νίκαιας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της τρίτης Εθνικής.

Οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου κλείδωσαν και επίσημα την παραμονή τους στην κατηγορία και ο τεχνικός της ομάδας,σχολίασε στο basketaki.news για το διπλό :

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας κόντρα στη Νίκαια, η οποία μας εδραιώνει στην κατηγορία . Όλα τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή , παρόλο που είχαμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του ματς, όπως ο τραυματισμός του Πρωτογεράκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα βρήκε λύσεις και παρουσίασε εξαιρετική εικόνα . Βγήκαν στο παρκέ όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και μπράβο τους γιατί είναι παλικάρια και προσπαθούν συνέχεια να φέρουν εις πέρας ότι τους έχει ζητηθεί.

Χάσαμε λίγο το μυαλό μας κάποια στιγμή , παρασυρθήκαμε από τις διαμαρτυρίες του κόσμου , δώσαμε τη ευκαιρία στον Άρη να ισοφαρίσει, αλλά βρήκαμε το ψυχικό σθένος και το μυαλό και επιστρέψαμε δυνατά . Είναι μια νίκη αφιερωμένη στον φυσικοθεραπευτή μας Μανούσο Μαυροειδή , που λόγο οικογενειακών υποθέσεων έλειπε απο κοντά μας.

Πλέον στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα δώσουμε χρόνο και σε αλλά μικρότερα παιδιά στην ομάδα, όπως ο Καλλέργης και ο Μαματζάκης κλπ. Ενα μεγάλο μπράβο θέλω να πω στον αρχηγό της ομάδας, Ανδρέα Ξενάκη που έπαιξε επί 40 λεπτά ενώ χτύπησε κατά τη διάρκεια του ματς .

Ήταν ένα ματς που μας άρεσε η συνολική μας εικόνα και προσπάθεια”.

Πηγή : basketaki.news

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook