Ψηλά μπαίνει ο πήχης στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στο τμήμα μπάσκετ με στόχο ο ΟΦΗ να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήδη είναι σε εξέλιξη οι επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Tα μέλη της Επιτροπής αφού συγκροτήθηκαν σε σώμα και έγινε μια ανακατανομή των αρμοδιοτήτων τους, έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη γίνεται σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα με στόχο την πλήρη οργάνωση του τμήματος  και πρώτιστο μέλημα αποτελούν οι επαφές για την στελέχωση του ρόστερ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σκοπός της Επιτροπής είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ ισχυρό ρόστερ με προσθήκες που θα βάλουν ψηλά τον πήχη εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Άλλωστε, η περσινή χρονιά μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα πετυχημένη τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και από οικονομικής αφού η σεζόν έκλεισε χωρίς να υπάρχει το παραμικρό υπόλοιπο. Κατά συνέπεια, φέτος ο στόχος που θέτει ο ΟΦΗ είναι να δημιουργηθεί μια ακόμα πιο ισχυρή ομάδα με σκοπό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook